Saturday 21 February 2009

Penguenlerin Düğünü

Çin'in bulunan bir gölde gerçekleştirilen düğün töreni iki penguenin evliliklerine şahitlik etti. Bir akvaryum içinde hayatlarını sürdüren iki sevimli penguenin hiç ayrılmadıklarına ve herşeyi paylaştıklarına tanık olan akvaryum personeli hem eğlenmek, hem de mutlu çiftleri evlendirmek için ilginç bir düğün töreni hazırladılar. Törende damatlık giyen penguen güzeller güzeli eşini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Monday 16 February 2009

Bir Arabada İki Buzağı

İki buzağıyı, bir Golf'ün içine binmiş vaziyette, böyle görüntülediler. Avusturya otoyolunda, iki hayvan, trafiğin yoğun olduğu saatlerde, bu şekilde bir yerden bir yere naklediliyordu.

Aracın sürücüsü, yaptığı açıklamada, buzağıları otlatmak ve veterinere götürmek için arabasında değişiklik yapmak zorunda kaldığını belirtirken, hayvan hakları savunucuları, hayvanların bu denli sağlıksız bir yöntemle taşınmalarından ötürü tepki gösterdi.

Araç sürücüsü ise, 'bu duruma polisin izin verdiğini, ve dışarıdaki soğuk havaya nazaran, hayvanların daha sıcak bir ortamda yolculuk yapmasının daha iyi olduğunu' belirtiyor.

Tuesday 3 February 2009

Su Altında Güreş

Su altında yapılan birçok spora şahit olduk, su altında yapılan güreş bana nedense çok anlamsız geldi. Enerjinin bir bölümü zaten suda gidiyorken birde içinde güç gösterisi yapmak ilginç bir zeka göstergesi.

Trafik Cezasında Bir İlk

Arabasını yanlış yere park eden 63 yaşında ki Dick Roper 15 Euro'luk cezaya carptırıldı. Sileceğin önüne bırakılan tuvalet kağıdı üzerine karalanmış ceza tutarını gören Dick Roper bunu dikkate almayarak ödemeyi reddedince cezanın iki katını yani 30 Euro'yu bir hafta içinde yatırması istendi. Yaşlı adam böyle bir ceza uygulamasının şimdiye dek hiçbir yerde görülmediğini, ceza makbuzu yerine tuvalet kağıdı kullanılmasında bir art niyet taşındığını belirtti.


"Dünya için üretiyoruz..."