Wednesday 16 July 2008

1 Milyon Dolara Dünya Dışında Evlilik

Macera arayan çift uzun ve maceralı bir evlilik için suyun altında ya da skydiving (hava dalışı) yapmayı düşünüyordu. Ama şimdi çift daha iyi bir tören yapabilir. Yapılacak tören hakikaten dünyanın 100 km dışında uzayda gerçekleşecek.

Bir Japon şirketi First Advantage ve Amerikan uzay şirketi Rocketplane birleşerek ilk uzay evliliğini başlatmayı planlıyor. Bu günden itibaren romantik çift düğün törenlerini Rocket Plane Xp uzay aracında yapmak için kayıt işlemlerini başlatabilir.

Yüksek kaliteli plan çifte şanslı iki pilot ve bir rahiple beraber 1 saat sürecek uçuşta beraber olma şansını ve bununla birlikte dört günlük bir uçuş eğitiminde almalarını sağlıyor. Düğün kıyafetleri ve düğün partisi roketin atıldığı yerde canlı yayınla sağlanacak bu sayede aileler ve dostlar bu eşsiz düğünü ve dünyanın dönüşünü seyredebilecek.

Ama bu büyük günü yaşamak o kadar da kolay değil çünkü ödemeniz gereken ücret 1.1 milyon pound. Ama bu uzayda düğün için ilk kayıt yaptıran Cindy Cashman ve Mitch Walling çiftini engelleyemez. Girişimci ve çok satan kitaplar yazan Bayan Cashman 'Bu fikri 1 yıl önce duymuştum.'dedi.

Bayan Cashman Bay Walling ile internette tanıştıktan sonra Bay Walling'e aşık olmuş. Bay Walling'in önerisi üzerine bu inanılmaz düğün yeri fikri ortaya çıkmış. Geride tek bir soru işareti kılıyor buda resmi nikahın nasıl kıyılacağı. Bayan Cashman bu sorunun çözüleceğinden emin.
Bayan Cashman 'Bu büyük bir iş ve yasal. Avukatımın yaptığı araştırmalara göre bu yasal bir durum. Bu tarih ,bu macerada en uç nokta.' dedi.

No comments:


"Dünya için üretiyoruz..."