Thursday 10 July 2008

Priestman Goode'den Yotel

Yotel, dünya çapındaki otel endüstrisini yeniden tamamlayan, günümüzde İngiltere'de bulunan Gatwick Havaalanının Güney Terminalinde 46 şık kabinden oluşan ve diğer şehir ve havaalanı bölgelerine de yapılması planlanan, devrimsel yeni bir otel konsepti.

Birinci sınıf havayolu kabinlerinden esinlenilerek tasarlanmış olan Yotel, İngiltere havaalanı terminali içerisinde bulunan ilk otel olma unvanına da sahip.

Kurucu Simon Woodroffe, yenilikçi otel kabinlerini tasarlayarak esnek ve elverişli ' birinci sınıf ' otel deneyimini çok da pahalı olmayan bir fiyat politikasıyla sağlamayı düşünmüş. Yeni nesil kabinler, tam donanımlı banyolu yatak odaları, ücretsiz Wifi ve kablolu internet erişimi ve 'techno wall' eğlence sistemleriyle geliyor. Yotel, sabah erken saatlerde gerçekleşen ve uzun süren aktarmalı uçuşlar ile beklenmedik şekilde geciken yada iptal olan uçuşlar için ideal bir çözüm sağlıyor.

Kabinler, gecikmiş yada aktarma yapan yolcular tarafından kişiye özel bir ortamda bir film izlerken yada en sevdikleri müziği dinlerken bir yandan da tazelik veren bir duş alarak rahatlamak için birkaç saatliğine de tutulabiliyor. Ek olarak, yolcular sabah erken saatte gerçekleşecek olan uçuşların öncesinde, bir önceki geceden otele gelerek çok değerli olan fazladan birkaç saatlik uykularını alarak, kalkış yerinden bir adım mesafede olduklarını bilmenin verdiği rahatlıkla huzurlu saatler geçirebilirler.

1 comment:

Anonymous said...

Well, all I can say is. Im hungry.


"Dünya için üretiyoruz..."