Thursday 16 October 2008

İçinizi Isıtan Duygu

İyi tasarım anlayışınız ve kendi yaşam alanınızı mükemmel şekilde yaratma beceriniz sayesinde olabildiğiniz kadar sıcak bir ortamdasınız. Bumrae Jo ve Zemzem Kaya, bu mükemmel yaşam dakikalarınıza katkıda bulunmak istiyorlar.

İsmini "Bezpieczenstwo- Güvende Hissetmek" koydukları radyatör tasarımı, ağaç üzerindeki bir yuva gibi görünen bir şey yaratarak evinizde kuş yuvası benzeri bir yaşama eğilimini desteklemeyi amaçlıyor. Aslında havayı nemlendirici bir görev üstlenen kuluçkalık yumurtaları bile düşünmüşler. Tasarımcının sözlerine bir kulak verelim:

Sıcaklık, bizim için ne ifade ediyor? Bununla neyi ilişkilendiriyoruz? Bir anlığına insan eliyle yapılmış "ısıtıcıyı (radyatörü)" bir kenara bırakarak neyin "ısınmış" olduğuna ve bunun bizi fiziksel ve duygusal olarak nasıl etkilediğine odaklanalım. Diğer bir deyişle, kullandığımız bu tasarım yaklaşımı daha anlamlı bir arama karakterine sahip. Biz de düşüncelerimizi yeni bir şekle uygulamanın yollarını aradık.

Evin sıcaklığı, kişisel gelişimimiz için ve büyümemiz için bir korunak olacak bir alan yaratıyor. Bu bir kuluçka makinesi gibi, hayatın başladığı bir yuva gibi.

1 comment:

video izle said...

Bilgiler için tşk ederim sayfanızda başarılar. kolay gelsin. film izle dizi izle video izle sinema izle


"Dünya için üretiyoruz..."