Wednesday 22 October 2008

Su Altı Koşu Bandı

İşte bu koşu bandı, sporda bir sonraki adımın ne olacağını göstermektedir. Hidro antrenmanları, her türlü fitness seviyesindeki atletler için, birçok yeni avantajlar sağlamaktadır.

Suyu temel alan egzersiz çalışmalarının, gücü, kas dayanıklılığını ve kardiyovasküler dayanıklılığı arttırdığı, daha önce ispatlanmış bir gerçektir. Bu su altı koşu bandı sayesinde, atletlerin eklemlerindeki ve belirli kas noktalarındaki oluşan yüklerin, oldukça azaltılması sağlanmaktadır.

Spor performansı antrenmanlarının geleceği olarak tanımlanabilecek olan, oldukça modern bir yapıya sahip bu egzersiz ekipmanı, kullanıcının yüksek seviyede bir dayanıklılığa ve güce oluşmasını sağlarken, aynı zamanda vücutta oluşan stresin, minimuma indirgenmesini sağlamaktadır.

Bu modern su altı koşu bandının özellikleri arasında; 1.2 metre yüksekliğe kadar ulaşabilen ve istediğiniz seviyeye kadar ayarlanabilen su seviyesi; güzel bir görüş imkanı sağlamak için dış yüzeyinin şeffaf olması; daha yoğun bir su elde etmeyi sağlayan su jetleri; önceden ayarlanmış su seviyesi yükseklikleri gibi, normal koşu bantlarının özelliklerine ek olarak sayılabilecek, ilginç özellikler bulunmaktadır. Yalnız bu koşu bandının fiyatı, 35.000 sterlinlik fiyatıyla biraz fazla pahalı olmaktadır.

No comments:


"Dünya için üretiyoruz..."