Saturday 17 November 2007

METRODA İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDU, SONRA İZİNİ KAYBETTİ... KIZI, İNTERNETTEKİ KAMPANYA İLE BULDU!

New York metrosunda ilk görüşte aşık olduğu kadını bulabilmek için ortalığı ayağa kaldıran Patrick Moberg (21), Leyla'nın Mecnun'unu, Aslı'nın Kerem'ini ve Jülyet'in Romeo'sunu aratmayacak bir olaya imza attı.

'RÜYALARIMIN KADINI'

Genç bilgisayar programcısı, konuşmaya cesaret edemediği genç kız, trenden inip milyonlar arasında kaybolunca onu sanal alemde bulmaya karar verdi. Kızın resmini kendi web sayfasına çizen Patrick, "Rüyalarımın kadınını bu gece metroda gördüm. Onu bulmak istiyorum. Lütfen yardım edin" diyerek telefon numarası ve email adresini verdi. Olay, bir anda bütün ABD'nin dikkatini çeken kampanyaya dönüştü. Gencin telefonları ardı ardına çalmaya başladı. Ve sonunda aşık olduğu kızın bir arkadaşı kendisine ulaştı. Patrick'i Mecnun'a çeviren kızın bir dergide stajyerlik yapan 22 yaşındaki Avustralya vatandaşı Camille Hayton olduğu ortaya çıktı.

BERABER OLACAKLAR MI?

Bir anda tüm ülkenin ilgi odağı olan iki gencin bir araya gelmesi ABD'de günün konusu oldu. Gazetelere röportajlar veren televizyon programlarına çıkan Camille ve Patrick'in beraber olup olmayacağı ülkede en çok merak edilen konu. Ancak iki genç şu anda tanışma aşamasında olduklarını, ilişkilerinin nasıl devam edeceğinin zamana bağlı olduğunu dile getiriyor.

1 comment:

Anonymous said...

...bu herhalde milyonların hayalini süsleyen ama sadece az kişiye nasip olan önemli bir hediye


"Dünya için üretiyoruz..."