Thursday 8 November 2007

RECEP AKDAĞ: KALİTELİ VE ÜSTÜN HİZMET İÇİN TÜRKİYE’YE SEÇİN

Türkiye ile Makedonya arasında 'Sağlık ve Tıp Bilimleri Alanında İşbirliği Anlaşması'nı imzalamak ve bazı sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulunmak için Makedonya'ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ düzenlediği basın toplantısında “Makedonya vatandaşları yurtdışında muayene edilmeleri kararını aldıklarında Türkiye’yi seçmelerini tavsiye ediyorum. Türkiye sağlık alanında hastalara daha kaliteli ve üstün hizmet sağlıyor. Sağlık hizmetleri de daha ucuz” şeklinde konuştu.

Makedonya Sağlık Bakanı İmer Salmani'yle, iki ülke arasındaki personel değişimi, bilgi ve deneyim alışverişi ile ortak bilimsel faaliyetler gerçekleştirilmesini öngören, 'Sağlık ve Tıp Bilimleri Alanında İşbirliği Anlaşması'nı imzalayan Akdağ, buradaki Türk topluluğu temsilcileriyle de bi araya geldi.

Öte yandan imzalanan protokol ile ilgili görüşlerini dile getiren Makedonya Sağlık Bakanı İmer Selmani imzalanan anlaşmayla sağlık alanında yeni bir işbirliği sayfasını açtıklarını bu ise ilerideki işbirliği için kilit bir nokta oluşturduğunun altını çizdi.

No comments:


"Dünya için üretiyoruz..."