Tuesday 28 August 2007

UNUTULAN RUMELİ VE AŞKLARI

Beşyüz yıllık vatan toprağının elden çıkışı sırasında yaşanan öykülerin işlendiği “Elveda Rumeli” dizisi ATV ekranlarında dönemin dizisi olarak gösteriliyor.

Dizi 1900'lü y
ılların başında geçen ve izleyen herkesi ağlatacak dramatik bir kurgusu olan öyküyü ekrana taşıyacak. Osmanlı İmparatorluğu’nun yıkılmasıyla, Makedonya’dan Türkiye’ye yapılan göçün konu edileceği dizide, 1899-1912 döneminin kapsanacağı söyleniyor. Ayrıca senaryo içinde çok güzel aşk hikayelerin de geçeceği bildiriliyor.

“Elveda Rumeli” dizisinde Türkiye’li ve Makedonya’lı aktörler yer alacak. Türkiye’den “Yabancı Damat” dizisinden tanıdığımız Erdal Özyağcılar, eski Türkiye güzeli Hande Subaşı ve Şebnem Sönmez rol alıyor. Güzelliğinin yanında şarkıcılık ve oyunculuk yeteneği de barındıran eski Türkiye Hande Subaşı, gelen ısrarlı oyunculuk teklifi üzerine Manastır’da çekilmeye başlayan dizide rol alıyor. Erdal Özyağcılar, Yabancı Damat'tan sonra şimdi de Elveda Rumeli dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Özyağcılar bu kez sütçü rolünde.


Yabancı Damat'ta Yunanlı damada karşı çıkan Erdal Özyağcılar'ın iki kızından biri bu dizide de Makedonyalı bir Arnavut'a aşık olacak. Osmanlı'nın 500 yıllık vatan toprağı Rumeli'den çekiliş dönemindeki siyasi ve sosyal olayları da konu edinen dizide Özyağcılar bir Osmanlı köyünde ailesini sütçülük yaparak geçindirmeye çalışan dürüst ve biraz da sinirli bir adam rolünde. Sütçü Ramiz ve ailesi Osmanlı’nın bu topraklardan çekilmesiyle doğduğu toprakları terk etmek zorunda kalıyor.


Dizinin yönetmenliğini, sinema filmi ve TV dizilerinin iki başarılı yönetmeni Serdar Akar ile Tarkan Karlıdağ yapacak.

3 comments:

yagmurunsesi said...

Esref Saati 39. Bölüm Dizi iZLemek icin tıkla Arka Siradakiler 53. Bölüm Dizi izlemek icin tıklayın Doludizgin Yillar 13. Bölüm izle online Dizi iZLe izlemek icin tıkla Kurtlar Vadisi Pusu 49. Bölüm Fragmanı Cok Güzel Hareketler 14. Bölüm Dizi izle izlemek icin tıklayın ve izleyin Kurtlar Vadisi Pusu 49. Bölüm izle online izle Dudaktan Kalbe Dizisi 52. Bölüm İzle tıkla ve izle Elveda Rumeli Dizisi 50. Bölüm 50 online canlı izle Heroes Sezon 3 Bölüm 11 S3E11 onlineklipizle.wordpress.com

Anonymous said...

tantгiс massage which іs an ancіent form of
its sеnsed ροtenсy tо the plаcebο іmpressiοn--wherеby about аny Мethod οf physіcal middleman would havе been еqually successful.


Also visit my website - homepage
Also see my web page ::

Anonymous said...

Hiya! I know this is kinda off topic however I'd figured I'd ask.
Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
My website covers a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other.
If you might be interested feel free to send me an email.
I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!



Feel free to surf to my webpage - clear


"Dünya için üretiyoruz..."