Sunday 16 November 2008

Kelebek Şeklindeki Gece Lambası

Elektrotromine perdeden yapılmış kelebek şeklindeki gece lambaları İngiltere'de yaşayan tasarımcılar olan Soner Özenç ve John Wischhusen, parlayan kelebek şeklindeki gece lambalarından oluşan bu El Flutter koleksiyonlarıyla, Londra'da düzenlenen Designersblock fuarına gelen ziyaretçileri, kendilerine hayran bırakıp büyülemeyi başarabildiler.

El FLutter Night Light (El Flutter Gece Lambası), güvenli, düşük enerji tüketimine neden olan ve elektrotromine perdeden yapılmış bir lambadır. El Flutter gece lambası, kanatlarından dağılan ve yumuşak bir parlaklık yayıyor ve tavan, duvar dahil olmak üzere, istediğiniz herhangi bir yere asılabiliyor. Lambayı astığınızda da, sevimli, şeker ve neşeli olan, herhangi bir iç mekana uygulanabilecek birer aydınlatma elementlerine dönüşüyorlar. Bu lambalar bir çocuk odası için, olabilecek en olağan üstü seçimlerden birisi olsa gerek.

Soner Özenç, Türkiye doğumlu olan fakat Londra'da yaşayan ve elektrotromine perde teknolojisini kullanarak, oldukça yenilikçi ve etkileşimli ev eşyaları tasarlayan bir tasarımcıdır. El Flutter gece lambalarına ek olarak Soner Özenç, diğer birçok ışık yayan tasarımlarının yanında, yine elektrotromine perde teknolojisini kullanarak, ışık yayan bir namaz seccadesi ve Zaman Perdesi adında, yanıp ışık yayarak ve bir saat gibi zamanı göstererek, söyleyen perde tasarlamıştır.

1 comment:

film izle said...

I really enjoy. I always follow your page. thank you. film izle dizi izle video izle sinema izle


"Dünya için üretiyoruz..."