Wednesday 26 March 2008

Fişi çekilecekken komadan uyandı

Beyin ölümü gerçekleştiği söylenen adam tam organları aalınacakken komadan uyandı! ABD’de geçen kasım ayında geçirdiği ağır trafik kazası sonucu doktorlar tarafından beyin ölümü gerçekleştiği açıklanan Zach Dunlap (21), ailesinin onayı ile organlarının alınmasından hemen önce mucizevi bir şekilde uyandı.

Teksas’taki United Regional Healthcare Hastanesi’nde yapılan testler sonucunda Zach’in beyninde bir aktiviteye rastlanmadığını söyleyen doktorlar, ailesinden organ bağışı için izin istedi.

TESADÜFEN YAŞIYOR!

Çaresiz bir şekilde kağıtları imzalayan Dunlap ailesi, oğullarını son bir kez görmek için odasına gittiklerinde beklenmedik bir şey oldu. Baba Dunlap’in cebindeki çakı, tesadüfen Zach’in ayağına değdi. Oğullarının ayağının kıpırdadığını gören aile, hemen doktorları çağırdı. Doktorların yeniden yoğun bakıma aldığı Zach, 48 gün sonra taburcu oldu.

KAZA ANINI HATIRLAMIYOR

Halen iyileşme sürecinde olan Zach, dün NBC televizyonunda yayınlanan ‘Today’ programına konuk oldu. Sunucu Natalie Morales’e gayet iyi durumda olduğunu söyleyen Zach, kazadan 6 saat öncesini hatırladığını ancak kazanın hemen öncesine ilişkin aklında çok az şey olduğunu ifade etti. Dunlap, “Kaza anıyla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum, sanki kaza silindi ve birden hayata döndüm, bir el beni tekrar yaşama doğru itti” dedi.

1 comment:

Anonymous said...

You made some decent points there. I checked on the web for more info about
the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.
Here is my web-site ... know memes


"Dünya için üretiyoruz..."