Tuesday 25 March 2008

Loto talihlisinin ilginç seçimi!

Luke Pittard, adı (Luke- şans) gibi şanslı. Henüz 25 yaşında ama herkesin hayal edip de bir türlü elde edemediğini geçen yıl elde etti. İngiltere'deki Ulusal Loto çekilişinde büyük ikramiyeyi kazandı. Tam 1.3 milyon Sterlin.

İkramiyeyi, yeterli paraları olmadığı için bir türlü evlenemediği sevgilisi Emma Cox'un adına yazdırdı. Herkes gibi, kazanmadan önce "Loto'dan bir şey çıkarsa, güzel bir düğünle evleneceğim, yeni ev alacağım, harika bir tatil yapacağım" hayalini kuran Luke, hayat arkadaşı Emma Cox ve küçük kızları ile tüm bu hayallerini gerçekleştirdi. Ancak... Aradan 15 ay geçince eski iş arkadaşlarını özledi, canı sıkıldı.

İş arkadaşlarını özledi garsonluğa döndü


İkramiye kazanmadan önce Cardiff'te bir McDonald's'da garsonluk yapan Luke daha fazla dayanamadı ve eski işine döndü. Bankada bunca parası olmasına rağmen şimdi eskisi gibi hızla burgerleri hazırlayıp müşterilere yetiştiriyor.

Kent sakinleri olan müşteriler, onun milyoner garson olduğunu biliyor ama Luke, davranışıyla diğer iş arkadaşlarından farklı olmadığını gösteriyor. Tek fark, artk akşamları iş çıkışı arkadaşlarına biraları hep onun ısmarlaması.

Luke ayrıca Cardiff'in en güzel evlerinden birinde yaşıyor. Kent sakinleri, milyoner garsonda hiçbir kaytarma ya da şımarıklık olmadığını söylüyor. Luke ise "Bu işte, bu arkadaşlarla gerçekten mutluyum" diyor.

No comments:


"Dünya için üretiyoruz..."