Thursday 27 March 2008

Piyango parasını komşularına dağıttı

Arkadaşların yaptığı ilginç anlaşma zengin etti... Evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan Soraya Lowell'a lotodan 2.4 milyon dolar çıkınca kendisiyle zor günlerini paylaşan arkadaşını unutmadı. Milyoner kadın paranın yarısını arkadaşına verdi.

İskoçya'nın Coatbridge kentinde yaşayan 38 yaşındaki temizlikçi Soraya Lowell Ulusal Bingo Oyunu'ndan 2.4 milyon milyon dolar kazandı. En yakın arkadaşı Agnes O'Neill'la "Kim lotodan para kazanırsa yarısın diğerine verecek" şeklinde bir anlaşma yaptığını söyleyen Lowell, ikramiyenin yarısını hiç düşünmeden paylaştığını belirtti. Sürekli loto oynadığını söyleyen Soraya, şimdiye kadar hiç 200 sterlinden daha fazla ikramiye kazanmadıklarını belirterek "Kazandıklarımızı hep paylaştık, şimdi de paylaşacağız" dedi. Dört çocuk annesi olduğunu söyleyen Lowell, eşinin işsiz olduğunu kaydetti.

26 $ VERDİ 2,4 MİLYON $ ALDI

Yaşlı komşu O'neill'ın ise yalnız yaşadığını ve hastalıklarla uğraştığını söyleyen şanslı kadın, arkadaşının bu paraya en az kendisi kadar ihtiyacı olduğunu ifade etti. 26 dolar ödeyerek oynadığı kupona İngiltere'nin en büyük loto ikramiyesi vuran Lowell, kocasının bu parayla önce tatile gitmek istediğini ama kendisinin loto oynarken daha mutlu olduğunu, bu yüzden de bir yere gitmek istemediğini söyledi.

No comments:


"Dünya için üretiyoruz..."