Friday 18 April 2008

15 Metrelik dalga sörfcüleri fırlatıyor

Normalde Hawaii ya da Avustralya'nın devasa dalgalarıyla bağdaştırılan, insanoğluyla elementler arasındaki mücadeleye benziyor. Fakat gri gökyüzünde titreyen sahil ışıklarıyla burası fırtınalı bir havanın 15 metrelik dalgalar oluşturduğu Cornwall'daki Penzance.

Şiddetli yağış ve fırtına İngiltere'nin birçok kısmını etkisi altına aldı. Fakat sörfçü olan 21 yaşındaki Lee William ve Charlie Thompson'a göre bu denize gitmek için mükemmel bir bahane.

Fotoğrafçılık öğrencisi olan Jacob Cockle (22), arkadaşlarının dalgalarla olan savaşını izlemek için oradaydı.

"Penzance'de bu tip dalgalar hiç görülmez. Buradaki kimse daha önce böyle bir şey görmedi. Burada yıllardır sörfçüleri izlerim. Bu çok nadir bir dalga. Cornwall'ın diğer bölgelerinde büyük dalgalar olurdu fakat daha önce bunun gibi bir şey hiç görülmedi." dedi.

Suyun gücü altında kaybolan ve hırpalanan arkadaşları hakkında ise; "Oldukça hoşlarına gitti. Bunlar deli. Çok eğlenceliydi ve bunun için çok istekliydiler." dedi.

1 comment:

Anonymous said...

I truly love your website.. Excellent colors & theme. Did you develop this website
yourself? Please reply back as I'm wanting to create my own blog and want to learn where you got this from or exactly what the theme is called. Cheers!

my homepage ... clear


"Dünya için üretiyoruz..."