Sunday 20 January 2008

Karısından kurtulmak için...

Karısının konuşmasından kurtulmak için, hırsızlık yapıp hapse girdi. ÇİN'in Şanghay kentinde oturan 29 yaşındaki Linghua Vong, 1 çocuk annesi 9 yıllık eşi Şiao Fıng kendisiyle az para kazanmasından ötürü alay etmesi ve aşağılamalarına dayanamayınca hırsızlık yapıp hapse girdi.

Eşinin az para kazandığı için kendisi ile alay ederek sürekli aşağıladığını öne süren Vong, eve uğramadan çalışmasına rağmen yaranamamaktan yakındı. Eşinin konuşmalarından bıkan ve karakola giden Linghua Vong, hırsızlık yaptığını, pişman olduğunu söyledi. Polis, buna rağmen kendisine inanmadı. Vong bunun üzerine oyuncak tabanca ile bir taksi şoförünün parasını gasp etmeye kalkıştı, şoförün bağırmasından korkarak kaçtı.

Cüzdanlarını gasp etmeye kalkıştığı çiftin cüzdanından para çıkmadığını gören Linghua Vong, genç bir kızın parasını isterken, 'İstersen beni vurabilirsin ancak işte sadece 3 Yuan'ım var' deyince bundan vazgeçti. Hırsızlık girişimleri başarısız olan Vong, polis tarafından yakalanarak 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Vong, en büyük korkusunun eşinden ayrılmak istememesi olduğunu belirtirken, eşi Şiao Fıng'ı bir daha görmeyeceği için mutlu olduğunu söyledi.

1 comment:

Unknown said...

Mimlendin! (:
Bloğuma uğra ve konuyu öğren (:
Görüşürüz


"Dünya için üretiyoruz..."